Is there something in the air today?

Family 2009-10-31 09:32:24
Kommentera - 0 st

Här har man sovit som en stock inatt. Var verkligen helt slut när huvudet till slut landade på kudden. Kändes som att vi var i farten hela dagen igår nämligen.

På kvällen var båda mina kusiner över med deras respektive och hälsade på. Det är verkligen helt sockat med folk i vardagsrummet då. Så vi åt gott och skarttade en massa och pratade om min ena kusins nya söta dotter. Tyväär är hon ännu kvar på sjukhuset då hon vägde lite för lite när hon såg dagens ljus. Men snart får hon fara hem med sin mor och far. Då vi inte fick se henne på riktigt fanns hon fångad på film. Och hon var en så sött barn med världens svartaste hår. Och hon var verkligen så liten. Trodde nästan att hon skulle gå i bitar. Nästa gång jag kommer över får jag hoppas att jag får en glimt av henne i egen hög person.

Idag då det är allahelgonsdag ska vi, innan vi åker till flygplatsen, ta en liten tur förbi kyrkogården och lägga kransar och ljus på min underbara mormors grav. Vi har inga andra släktingar som är begravda här där vi är, men min mormor var den vikrtigaste för mig när hon levde. Så det ska bli skönt att få komma dit. Är alltid så vackert att gå till kyrkogårdar just denna dag då hela platsen är fullt med små ljusprickar. Vissa kanske tycker det är läskigt, men jag känner bara att det är fridfullt. Och det är så skönt att se att även om personen/peronserna i fråga har lämnat jordelivet så finns de ändå kvar i människors hjärtan lång tid framöver.

Om med tanke på att det även är halloween idag så antar jag att många utav er kommer att gå ut och festa i olika slags kostymer. Själv är jag inte alls mycket för sådant, så jag och mina arbetskamrater ska in på Casinot ikväll och får en privat pokerturnering med efterföljande 3-rätters middag. Men mest av allt längtar jag till att bara komma hem och mysa med min älskling som jag saknat som bara den de här dagarna.


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: