Goin' in the right direction

Livet 2009-05-06 09:55:24
Kommentera - 1 st

Vaknade med förväntan imorse, kanske hade jag inte ont längre. Kanske halsen är frisk nu. Kände efter svalde några gånger. Attans då, inte helt borta, men defenitivt mycket bättre än igår. Gör fortfarande lite ont att äta. Men till imorgon ska jag vara helt frisk och gå till jobbet. Äntligen! Thank God for the power of medicin säger jag bara.
Idag ska jag ta mig ut lite tänkte jag och försöka få i mig lite frisk luft. Kan ju vara bra att man inte springer iväg till jobbet bara sådär imorgon bitti och känner att man inte orkar fysiskt.

Just ja, måste bara berätta de M sa till mig imorse när vi vaknade. Vanligtvis brukar jag inte vara så superstill när jag sover, utan jag vänder och vrider på mig och snarkar emellanåt. Men inatt var jag visst s tyst och stilla att M trodde att jag dött. Han hörde knappt är jag andades och jag rörde mig knappt. Händer väldigt sällan, men när det väl gör det så har jag innan M lyckats skrämma min kusin rejält. Hon väckte tom. mig mitt i natten för att kolla att jag verkligen levde.

Men nu ska jag ta och bädda rent i sängen. Måste alltid göra det efter att jag varit sjuker. Känns knasigt att ligga i "sjukis-lakan" när man blivit frisk. Ska vädra ut sovrummet också och alla sängkläder. Skönt att få somna i en renbäddad säng ikväll. Det hjälper också till att känna sig frisk. Fast den bästa medicinen är helt klart att få somna brevid M.


Vädring pågår


Nytt och nybäddat

Kommentarer
Johanna

trashade jeans till salu på bloggen.

plus en massa underbara bilder.



http://jsoul.blogg.se

http://jsoul.blogg.se

http://jsoul.blogg.se

http://jsoul.blogg.se

http://jsoul.blogg.se

http://jsoul.blogg.se



KISZ AND LOVE

2009-05-06 10:18:08
http://jsoul.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: