Those three magic words

The good things in life 2009-01-09 09:06:36
Kommentera - 10 st

Igår när jag och M låg i sängen och pratade innan vi somnade så insåg jag hur mycket jag tycker om honom. Hur kär jag egentligen är. Ni vet, det bara lägger sig en känsla över som ett täcke och värmer upp hela dig. Ville bara ligga nära honom hela natten och aldrig sluta prata. Och när jag vakande upp imorse så kändes det som om allt hade förändrats då vi kvällen innan sa att vi nu var i ett förhållande. Nu är det han och jag. Förändringen var som att en larv hade blivit en fjäril, nått som blivit precis de det skulle vara. Var underbart att veta att jag nu är hans flickvän och han min pojkvän. Sitter bara och ler när jag skriver det. Och ännu mer ler jag när jag tänker på det han sa innan han gick till jobbet. 
Han sa de tre små orden. Det är inga små ord egentligen för dess betydelse är fruktnsvärt stor. Han sa att han älskade mig. Jag blev så ställd så jag fick inte fram ett ord utan bara började pussa på honom. Sen när han gått ut genom dörren insåg jag att jag inte sa det tillbaka så jag skickade ett sms där jag förkunnade samma sak.

Jag vet, det låter cliché när jag säger dte men det känns verkligen som jag svävar på moln. Mitt lilla hjärta håller på att sprängas av lycka och jag vill bara dansa runt i rummet som ett litet barn. När någon man tycker så hemskt mycket om säger att det älskar en så blir i alla fall jag helt handfallen och förundrad över att just den personen har de starka känslorna för mig också. En helt makalöst underbar överraskning.
Nu känns det som att min lilla förkylning bara försvann ut genom fönstret. Det medicinerades bort utav den mest underbara man jag någonsin mött i mitt lilla liv.


Kommentarer
Sara

Naaawe - vilket sött inlägg!

Jag VET precis precis hur du känner :-) Underbart!



Vad gullig du är som hjälper mig... nu blir jag ju alldeles rörd... ler

2009-01-09 09:20:17
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

Jag tycker du skriver på ett sånt sätt att till och med jag kan känna det i hela kroppen (sen att jag ju känner likadant för Albin som jag kan föreställa mig att du gör för M är ju en annan sak s)



Diggar ju din blogg också och tycker du verkar vara en urgullig tjej. Du kan maila mig om du vill istället för att skriva inlägg, kanske enklare så?

Kram!

2009-01-09 09:42:47
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

Hm, jag vet i alla fall att jag vill byta ut både bilder och färger på den!

Jag skulle vilja ha något enkelt, rent med nån fin bakgrundsbild.

Kanske nått i rosa/svart/grönt? Eller guld... eller... ääääh jag e nog confused ;) Det är ju beroende på vad jag vill ha för bilder också såklart..

2009-01-09 10:17:54
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

Visst vore det coolt med guld!

Guld o rosa är ju sååååå fint (ja jag har en förkärlek till rosa).

Vem var det som gjorde din blogg???

nyfiken

2009-01-09 11:00:13
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

Men oj - tack så mycket! Dina ord värmer!

Vi får väl se vad det här får för utgång, det är ju mest bara jobbigt o ta steget.... det känns som att kasta sig ut för ett stup o inte veta om man ska överleva eller ej.



Jag ska kolla hennes sida nu på studs!

:)

2009-01-09 11:23:29
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

HIttade hennes sida nu - wow I love! :) Haha!

2009-01-09 11:27:19
http://blondinsaras.blogg.se/
stina

sådär känner jag med! :), det är helt undebart.

eller jag känner så när han är här iaf =P

2009-01-09 16:20:43
http://stinaalmgrund.blogg.se/
ELLEN

Hahha :)

Tack så jättemycket! <3 Det värmer verkligen :) Glöm inte att du kan lägga till på bloglovin' och på så sätt hålla dig uppdaterad med nya bilder :) Inget tvång så klart, men det skulle vara trevligt :)

2009-01-09 17:47:09
http://ellerenellen.blogg.se/
Solli

vilket vackert inlägg o vad kul att höra :o)

Sådant värmer!



ang. din header, har du gjort den själv?



Önskar dej en underbar helg!

2009-01-10 00:43:09
http://sollis.blogg.se/
J

Kul =) Man får lov att gratinera!

2009-01-12 20:54:41
http://kreftans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: