TGIF

The good things in life 2009-01-23 21:49:01
Kommentera - 1 st

Så var den äntligen här, fredagen och helgen. Som jag har längtat.

Suttit på jobbet hela dagen och bara segat mig igenom 8 timmar av plåga. Hade verkligen ingeting att göra på nästan hela dagen. För middgaen lyckades jag  fylla så gott som med lite pyssel och så, men eftermiddagen var bara ren tristess. Som tur var hade gått förbi affären och plockat med mig senaste numret av Glamour. Så de fick bli och sitta och bläddra i den och spela TP med mitt arbetsgäng på min mobil. Jag gastade ut frågorna och alternativen, sen fick de svara. Var superbra tidsfördriv tills batteriet på mobilen började bli lågt. Ja, då var de bara tillbaka till tidningen för min del.

Efter jobbet skuttade jag in till stan för att springa ex antal ärende hit och dit. Hann också med den lilla shopping jag har kalkylerat ut att jag ska unna mig denna månad. Blev lite fina fynd från Gina Tricot och H&M. Billigt och bra är alltid bäst. Och det skadar inte heller att man ser supernsygg i det som fick komma med hem.
När shoppingen var klar och ärendena fixade möte jag upp mina 3 underbara tjejkompisar för middag. M:san har fyllt år så vi firade henne på resturang Arizona. Supergod amerikansk-mexicansk stil på maten. Kändes som man var lite vilda västern när man satt där vid brasan och med buffelhuvudet som tittade ner på en från väggen. Verkligen jättemysig stämning. Måste lugnt säga att de har stans godaste Strawberry Daquries (eller hur det nu stavas) och BBQ sås. Vi tre proppade i oss mat som om det var sista gången vi skulle se det. Vi satt där i 2½ timme och tjattrade och hade det supermysigt. Det kändes dock att alla 4 skulle rulla hem när vi kom ut.


Så nu är jag äntligen hemma hos min älskade M. Fast han är inte hemma utan hos son kompis och säkerligen har de fastnat vid X-boxen. Stackars pojkar..hehe. Men underbar är han trots de för när jag satte mig vid datorn och slog på skärmen hade han skrivit på datorns skrivbord "Saknar dig!". Kunde inte göra annat än sucka, sätta handen på hjärtat och inse att en tjej som jag aldrig någonsin kan önska sig en bättre och mer kärleksfull pojkvän än M.

Kommentarer
belinda

Jag vill bara rekomendera dig min blogg om du gillar musik, konst, mode & tatueringar! Ta gärna en titt /Bellie

2009-01-23 22:05:48
http://thailack.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: