Makes me wonder

Livet 2009-01-12 18:51:19
Kommentera - 10 st

Efter att ha varit hemma och förkyld hela förra veckan så var det nsäatn som en chock att gå till jobbet imorse. Kunde inte sova ordentligt inatt då jag hela tiden trodde att jag skulle försova mig. Tittade på klockan första gången vid halv 5 och kunde inte somna om efter det. Så när klockan var halv 6 gick jag upp då jag inte ville väcka M som hade som lediga dag idag. Var så jobbigt att lämna kavr honom där i den varma sängen på morgonen. Ville bara krypa ner brevid honom igen när jag pussade honom innan jag gick till jobbet.
Han hade återigen skrivit en lapp innan han kröp i säng igår kväll och satt upp på ytter dörren. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg det och satte de i min kalender. Så man kan titta på det när man saknar honom som mest och fattar att han är världens underbaraste.

Kändes som dagen på jobbet gick supersegt även fast det fanns att göra för mig ända tills sista minuten innan de var dags för hemgång. Ibland bara flyger dagarna förbi utan att man märker det. men inte idag. Hoppas det blir ändraing på det imorgon för jag orkar inte med en tuggummiseg vecka på kontoret. Men får i alla fall skutta hem till M efter jobbet så det får ju en att bli glad någar timmar innan man stämplar ut.  
Men inatt sover vi i skilda sänger och jag bara känner hur sáknaden kryper runt i kroppen. Man önskar att jag hade hans armar runt mig. Längtar efter honom varje minut han inte finns i min närhet. Men älskar känsla av att vara nykär och bara känna att de spritter inut i en.

Nepp, nu ska jag och min lilla huvudvärk kravla oss ur sängen och kolla till tvätten.
Vad pysslar ni med en måndagkväll?


Bild: Google

Kommentarer
Therese

:)

2009-01-12 19:18:46
http://babetessan.blogg.se/
ANNAMELLITA



SVAR: Vad härligt att du fick den möjligheten! Det är nästan det viktigaste av allt, att visa framfötterna och visa att man har ambitioner att komma någonstans.



Ja det är verkligen jättebra! Det finns så ofantligt mycket som jag skulle kunna tänka mig att arbeta med. Egentligen är drömyrket veterinär, men jag klarar inte av sprutor och liknande, så den drömmen har jag lagt åt sidan för länge sedan. Drömmen nu är ett eget företag, antingen en riktigt häftig klädbutik i stil med Carlings och Denim Gallery, eller en inredningsbutik!



Jag väntar bara på en klipptid, sen ska luggen bli av! :)



KRAM

2009-01-12 19:30:38
http://annamellita.blogg.se/
Sara

Oooh ha en alldeles mysig måndagskväll!

Imorgon är det redan tisdag, tänk så fort veckan kommer gå och snart är det helg (=helgmys) igen! :-)



Jobbigt o behöva vara ifrån pojken, men ibland är det ju nyttigt o sakna varandra också (tänk så klokt det låter, men hur jobbigt är det bara inte i verkligheten!)

Nej nu ska jag kolla in nya H&M katalogen... och dregla över alla kläder jag vill ha.

Krya på dig och sov gott!

2009-01-12 20:09:21
http://blondinsaras.blogg.se/
Sara

Hm, ja jag ska leta rätt på nått smarrigt recept ;)

Det blir nog säkert bra!



I helgen? Hm, ja i lördags var vi på barnkalas - hej o hå vilket stoj! Men Denise gillade det, hon njöt av uppmärksamheten men höll sig ifrån killgänget och käkade kakor med mig istället s

Söndagen tillbringade vi på Naturhistoriska - rekommenderas starkt!

2009-01-12 20:30:55
http://blondinsaras.blogg.se/
Rebecca

Vad rosa allt var...

2009-01-12 20:48:48
http://snoppattack.blogg.se/
quube

hehe asså :P så roligt då att jag nyss snackade med en brud som funderar på att sälja sin sådanna jacka :P http://mooniica.blogg.se/ är hennes blogg, om du är sugen på en sådan :P

2009-01-12 20:55:13
http://angelacaroline.blogg.se/
Michaela

Det är såå jobbigt att jobba när tiden går sakta.. man vill bara springa hem! =)

2009-01-12 20:55:23
http://miccisd.blogg.se/
Astrid

vilka coola bilder! och vilken gullig kille du har!

2009-01-12 21:27:13
http://noelles.devote.se
Minaya

Hej hej.. Du är bäst som vanligt.. Vill du ha min länk till Itunes för att köpa min singel? Du kanske iof kan kopiera den från höger sida på min blogg. :)



Kramis

2009-01-12 21:48:26
http://minaya.blogg.se/
Alexandra

hehe ja dom va söta tkr jag:D



och krya på dig med huvudvärken gumman


Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: