Going to see The Boss

The good things in life 2009-01-26 18:35:20
Kommentera - 1 st

Måndag. Vill sova länge. Njuta av en lång frukost med min älskling. Spendera en hel dag utan att tänka på tiden.
Isället för allt detta gick jag upp klockan 05:30 imorse för att snabbt göra mig iordning, packa ner min frukost tillsammans med min lunchlåda, pussa min underbara hej då när han ännu låg kvar i sängen och sov och satte mig på en buss för att kolla på klockan varannan minut för att inte missa någon buss eller tunnelbanna.
Väl på jobbet hade jag som tur att göra fram till 15:00, sedan sinade det. Men hela dagen lystes upp av att min bejbi kom förbi med mina nycklar som jag glömt hos honom när han ändå var ute på jakt efter ett par skor. Ville inte sluta pussa på honom, men jobbet kallade så jag fick släppa iväg honom.

Men jag fick höra hans ljuva stämma några timmar senaredå han ringde med en superrolig nyhet. Han hade sedan morgonen suttit i telefonen för att försöka vara en av de lyckliga få som skulle få tag på biljetter till Bruce Springsteens konsert. Han trodde att allt hopp var ute, när han till slut kom in på hemsidan för biljettbokning och när han kom in släppte de precis biljetter till en extra konsert. Så den 7:de juni ska vi infinna oss på Stadion för att avnjuta The Boss på bästa möjliga platser. Har jag redan sagt det någon gång att jag har världens mest underbara man som min pojkvän?? Om inte så vet ni det nu...


Kommentarer
s

allt bra med dej?

2009-01-27 18:50:18
http://coconutkiller.webblogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: