Cutting in the fall

Shoppingbag 2008-09-27 22:47:38
Kommentera - 0 st

Nu har man kommit hem efter lång dag ute på vift. Pust!

Bestämde mig spontant för att åka och klippa mig. Visste inte alls hur jag ville ha de, men klippa mig skulle jag. Blev inga drstiska drag direkt, men klippte topparna, klippte upp lite där bak och fixade till min snelugg. O frisören som klippte mig var hur skön som helst. Superkul och trevlig tjej som snackade med mig under hela tiden hon klippte mig. Salongen jag klippte mig på heter Gino's och ligger på Götgatsbacken på Söder. Har varit där de 3 senaste gånger jag klippt mig. Och jag kan verkligen varmt rekommendera dom. Tjejerna där är sjukt proffsiga och hur trevliga som helst. Plus att man inte behöver betala sjuka priser för att få sitt hår fixat. Och så har de ett stort sortiment av hårvårdsproduketer för rimliga priser. Fick prova den hypade produkten "Dust it" från Schwartskopf av min frisör och jag måste verkligen köpa den. Den är så bar som alla säger att den är. Poff och håret har otrolig volym. Bara se til att applicera den korrekt så är den guld värd.
Har verkligen insett vikten av en bra frisör efter ett missöde som jag inte ens själv var medveten om förrens när jag gick och klippte mig nästa gång. När jag satte mig i frisörstolen efter att jag fått mitt hår tvättat och frisören börjar kamma ut håret ser jag en väldigt underlig min på hennes ansikte. Hon ber sina kollegor komma och kolla på mitt hår och se om de ser det hon ser. Och visst gör de det. Hela mitt hår är helt sneklippt. Alltså de går som en nerförsbacke i hela backhåret. Jag blev jätteförvånad och säger att det är inget jag har sett. Inte så att jag tittar på mitt hår bakifrån. Men det vill jag verkligen inte händer en gång till så efter det har jag alltid gått till frisörerna på Ginos. Där handlar inte allt om kvantitet utan om kvalitet.

Efter frisörbesöktet möte jag upp Frosty och vi gick lite i affärer i stan innan vi bestämde oss för att åak till Kista galleria isället eftersom vi ville shoppa i lugn o ro och inte stressa runt. Så där gick vi runt och strossade och tittade och provade kläder. Och jag har lugnt hittat Stockholms billigaste och godaste sushi där. Jag älskar laxsushi mer än nått så när jag hittade en 8 bitars för bara 88:- var jag over the moon. Så se till och äta på IKKI när ni är i KIsta. Det har riktigt hög kvalité på sin fisk också. Mums.
När sushi låg nice i magen fortsatte vi våran tittrunda efter kläder. Och när vi stack in huvudet på H&M så hittade jag den perfekta höstkappan. För bara 498:- kom jag över precis det jag sökt. Det är säkert halva stan som har haft samma tanke som jag och köpt den, men jag bryr mig inte. It looks good and I love it! Frosty hittade en jättefin dunjacka från ett märke som jag inte kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det: Men den satt som en smäck på honom, plus att hans ögon landade på ett jättesnygg långärmad tröja i skogsgrönt från J.Lindeberg. Så där klirrade kassan på 2000:- direkt. Men det är han värd. Och så snygg som han var i båda två så skulle de vart en skam och lämna kvar plaggen på galgen.


Höstjacka från H&M

Så nu efter all shopping och hårtrimmande ligger jag här i sängen och är helt utmattad. Förkylningen börjar göra sig påmind ingen då halsen börjar strejka coh näsan börjar korka igen. Nu blir det till och softa till det ordentligt och bara kurera sig hela kvällen men film och té.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: