Shopping in the city

Shoppingbag 2008-07-12 20:41:15
Kommentera - 0 st

Idag var mamma o jag på stan hela dagen o sprang på alla olika reor. Åh va kul de va. Såg en massa fynd o saker jag ville ha med mig hem, men eftersom jag har rätt bra disicplin på mig själv så kunde jag lämna kvar en hel del i affärerna. Men lite fick jag me mig i alla fall. Mest blev d assecoarer som fick hamna o shoppingbagen. De kan piffa upp vilken gammal kofta som helst när som helst. Så detta var de jag köpte med mig hem.


Tröja (98:-) o skärp (29,90:-) från H&M


Rosa halsband (50:-), örhängen (59,90:-) o armband (34,50:-) från Gina Tricot. Silverhalsband (179:-) Pilgrim



Skor (199:-)  från DinSko

Allt hittade jag i affärernas rea-hyllor. Såååå stolt över mig själv. Mamma hittade oxå lite grejer på rean bland annat en suuuuperfin kjol med Marimekko print från H&M. Hon hade suktat efter den kjolen i flera månader. Men hon hade is i magen o vågade vänta till rean o hoppsan ohn fick den 55% billigare. Now that's what I call a proffesional shopper!
Har du själv hittat några bra o fina fynd på sommar-rean i år? If so, please share with the people.

Efter allt shoppande så åt jag o Chikenlegs sushi. De är verkligen mitt stora lass denna sommar. Skulle helt klart kunna leva på sushi heeeela tiden. De så jädra gottis. Har ni nå bra sushiställe o rekommendera kanske?

Nepp nu ska jag glo lite på kändisar på MTV.

Puzz på er sötisar

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: