It's monday again..

Livet 2008-07-28 17:34:04
Kommentera - 1 st

Det märks att de är måndag för då hinner jag aldrig skriva nått på morronen. Även fast jag tog en hel timmes sovmorron imorse så hade jag inte ork o en stänka på o slå på datorn. Men ni får leva med sånt. Så här kommer de alltid vara. Me is not a monday mornin' person.
Men till jobbet kom jag i alla fall. O hur kul var de när servern inte ens funkade så där satt man o kollade på taket i en halvtimme. Kunde ju ha sovit den tiden oxå..hehe. Dagen gick sen såååå sjukt sakta. Bläää. Ville bara hem hela tiden. Men som tur så jobbade min supersöta kompis Stormen kvällspasset så fick en sen lunch så eftermiddagen gick rätt snabbt. Love u doll !!

Sen var de raka hem till Chikenlegs för att göra middag. O för en gångs skull fixade han middagen. O de för att de var så enkelt. Öppna pytt-i-panna påsen. Häll ner i en varm stekpanna. Låt värmas upp. Tadaaa...dinner in a bag. Han pallade inte ens steka äggen för att dom alltid fastnat i pannan. Why I say? Jo för att man ska inte använda smör för de finns redan  så mycket fett i ägg....öööhhh, say what?? Ja, ni fattar varför jag alltid får stå för middagen o allt som har med mat att göra haha.

 

Ska strax sätta mig på balkongen som jag så fint har fixat iordning igår. E grymt imponerad av att man kan ändra på ett rum (för det är ju balkongen) med så små medel. Jag älskar o möblera om så blir som en kid på sugerhigh när jag donar. Haha. Jag slutar verkligen inte förrens de är exakt så jag vill ha de. Watcha think?



O en som har tajat om en sak heeeeeela dagen är Chikenlegs o att han vill att jag ska lägga upp en bild på han sandaler som han har köpt till sitt Air-soft grejs, som han håller på med, idag. Han ska fixa ihop en sorts autentisk utstyrsel. Aja..jag e världens snällaste så här har ni dom. Kankse inte vad jag skulle ha på mig så..men men...hehe. Så vassego knasboll...här är dina sandaler på MIN blogg! Hehe..



Nepp..nu blir de Roomservice en timme sen balkongen med en kall dricka..

Vad pysslar ni med ikväll tro?

Puzza p er sötnötar...

Kommentarer
Chickaaaaaanlegs !!

Mohahahaha ! :D

2008-07-28 17:39:21

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: