Glöm inte barnen i Haiti

Tipstajm 2010-01-23 09:44:05
Kommentera - 1 st

Som så många andra så har jag blivit skadad av den katastrof som jordbävningen i Haiti har lämnat efter sig. Varje dag kan vi läsa i tidningarna om hur förödelsen blir värre och värre och hur människor dör pga olika skador som inte hinner behandlas i tid.
Det som blir mest lidande utav alla är alla de barn som mister all den trygghet det hade innan jordbävningen. Att vara liten i ett kaos utan sina mamma och pappa måste vara någonting som ingen vill uppleva. Den rädsla som det känner varje gång en främling går förbi och det inte vet vad det egentligen tänker om dem "Kommer han att röva bort mig eller kommer han att hjälpa mig".

Jag som fadder i PLAN känner en skyldighet att informera alla mina läsare om att även det små bidragen kan hjälpa så många barn där ute. Det kan ge dem en säng att sova på, medicin för att göra dem friska och fram för allt en lite strimma av hopp och trygghet någonstans i deras kaotiksa tillvaro. Så se till att skänka det lilla du kan. Har du inte mycket pengar kan det vara en idé att gå ihop i ett kompisgäng och skramla ihop en lite slant tillsammans eller kanske pratat med mamma och pappa där hemma och se till att ni ger någonting tillsammans. Har ni inget att ge kan ni kanske gå över till grannen och be om en slant till barnen i Haiti genom att skotta deras uppfart eller genom att ta ut hunden på en promenad. ALLT NI SKÄNER GÖR EN SKILLAND!

* Besöka Plans Gåvoshop och ge ditt eller ditt företags bidrag
* Bidra med 50 kr till Plans arbete genom att skicka ett SMS med texten HAITI till 72910
* Bli Katastroffadder och ge ett månatligt stöd till Plans katastrofinsatser med fokus på barns situation
* Betala in valfritt belopp till Plan Sveriges plusgiro 90 07 31-1 eller bankgiro 900-7311 och ange "Haiti" på inbetalningen
* Lägg upp banners på din eller ditt företags hemsida och sprid ordet om hur man kan stödja Plans insamling. Ladda ner banners
* Sprid informationen om Plans insatser i Haiti till dina vänner på Facebook genom att klicka här


Kommentarer
Sandra

Bra där gumman. Skänkte min gåva i morse i från sängen.

Nyhetsmorgon direkt när man vaknar om haiti gjorde susen. Här donerades mkt :)

Puss


Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: