Come fly with me to N.Y

Tipstajm 2009-02-08 11:09:02
Kommentera - 9 st

Englas blogg finns nu en av det bästa tävlngarna jag någonsin skådat. Man kan vinna en weekendresa till varfri stad från Airtours Cityweekend utbud. Och jag tänkte direkt, jag vill vinna, jag vill åka iväg. Så detta är mitt bidrag.

Jag vill mer än någonting annat åka iväg till New York. Jag har en sjuk fasination till den staden. Detta började redan när jag var väldigt liten och min mamma introducerade mig till serien "Fame". Lika mycket som jag älskade musiken så förälskade jag mig i staden. Jag pekade på alla hus, byggnader och affärer i tv-rutan och frågade mamma vad det var för någonting. Jag undrade vart denna superhäftiga stad med det gula bilarna låg och ville så gärna ta bussen dit och kolla runt. Men när mamma förklarde att man måste sitta i ett flygplan jättemånga timmar innan man kom fram och då gick mina drömmar i krasch. Ända sedan den dagen har jag helt omedvetet dragits till filmer, böcker och saker som har med N.Y att göra. "Sleepless in Seattle", "You'v got mail", "Höst i New York", "Djävulen bär Prada" och ett dussintal fler filmer har blivit mina favoriter och kopplingen med dessa alla är just staden. "Sex and the City" kan jag aldrig få nog av då jag tittar liak mycjet på omgivningarna som kläderna tjejerna bär. Jag vill inget heller än att äga ett antal t-shirst med texten "I love N.Y" och säga att jag har gått på en broadwayshow. Varje gång min pojkvän, vänner eller familj frågar om jag har ett ställe jag vill åka till är svaret alltid det samma, New York.
Att få åka dit och låta mina två stora kärlekar, staden och min pokjvän, mötas skulle få mitt lilla hjärta att brista utav lycka. Att få krydda upp allt med shopping, resturangbesök och bara allmänt spenderande utav pengar skulle få en av mina största drömmar att gå i uppfyllelse. Denna stad är min dröm.


Kommentarer
BAACKONTRACK

fin blogg :)

2009-02-08 11:47:27
http://baackontrack.blogg.se/
Eva-Lotta

Fin blogg du har:)

2009-02-08 11:47:54
http://evalottaedling.blogg.se/
liz

vem skulle inte vilja åka till New york, det är ju drömmen :)

liz

sv: haha, precis! skulle nog min också göra ;)



tack desamma :)

Eva-Lotta

sv: dalarna;D

2009-02-08 12:29:08
http://evalottaedling.blogg.se/
liz

sv: ja, men det är typiskt killar att tycka att vi tjejer köper så kallat onödigt tjafs ;P

BAACKONTRACK

sv: tack så mycket :D

allt bra?

2009-02-08 16:09:24
http://baackontrack.blogg.se/
Micka

riktigt snygg bild (:

den skulle jag vilja ha som tavla!

2009-02-08 16:38:31
http://annamariamikaela.blogg.se/
Micka

sv: jajjemen (: grymt snygg.

2009-02-09 17:54:11
http://annamariamikaela.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: