Another day of heat

My love and I 2010-07-04 11:07:06
Kommentera - 0 st

Andra dagen av värmeböljan, men tack och lov är det lite mer moln idag. Vill helst inte smälta bort förrens jag har landat på Rhodos om ett antal veckor.
Tänkte på det igår, att även fast det är lika varmt här som det är vid medelhavet/ekvatorn så är det inte alls samma värme. Om det skulle vara 30 grader där nere skulle man i princip ligga i en svettpöl och våndas på ett helt annat sätt än här hemma. Visst tycker vi att det är supervarmt och allt är jobbigt, men när det är dubbelt så hög lugtfuktighet nere vid ekvatorn är det som att vara i en tryckkammare. Inget annat hjälper än att vara i vattnet eller att sitta vid en fläkt hela dagen. Här kan man i alla fall lätta på trycket genom att gå inomhus.
Men helt ärligt, jag gillar medelhavsvärmen bättre än den här hemma. Det är något speciellt med med svettas som en gris och bli bränd på 10 minuter.

Idag ska jag och Mattias iväg på lite äventyr i värmeböljan. Och för att svalka oss ska vi ta oss till närmaste Max för att köpa deras helt underbara milkshake som de har som specialare för sommaren. Give it to me baby!


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: