Now I can see clearly

Shoppingbag 2009-10-13 18:22:09
Kommentera - 1 st

Lika hemkst som det är att gå omkring el hel dag med träninsvärl, lika stolt är man över sig själv som pallade av hela passet och ska tillbaka för ytterligare ett imorgon. Så idag har varit en mindre pers att gå upp och ner för trapporna på jobbet. Men som ni ser så klarade jag mig. Men det är mäkta jobbigt att luta sig upp från soffan med hjälp av magen..hehe.

Efter jobbaet hämtade jag upp min nya superfina glasögon. Nu kunde jag inte riktigt se hur jag såg ut med brillorna på eftersom jag har mina linser i, men jag vet att det passar hur bra som helst då jag provade dem ett antal gånger hos optikern. Så nu är jag lycklig glasögonorm igen. Och som tack för att man handlade hos Smarteyes fick jag och min pojkvän var sina skönhetsbehandlingar som gåva. Så nu gäller det bara att komma övernsens om salong och boka en dag som funkar för oss båda. Jag står i valet och kvalet mellan en helkroppsmassage eller en ansiktsbehnadling. Båda lockar lika mycket. Får se vad det blir i slutändan.

På vägen hem sprang jag förbi Akademinbokhandeln och köpte hem den andra boken i Twilight serien "När jag hör din röst". Jag kommer nämligen innan veckan är slut att läsa klart den första boken då jag är helt trollbunden, som så många innan mig. Hoppas på att bok nummer 2 i serien är lika bra om inte ännu bättre än de första.
Fans även en liten överraskning på hallmatan när jag klev innanför dörren  här hemma. Min tröja som jag beställde från KanDeeShop hade redan kommit. Och kan säga att jag är supernöjd med köpet. Tröjan är jättefin och passar som handen i handsken. Hoppas bara att tröjan får plats i garderoben min...







Dagens skörd av egopresenter


Kommentarer
e l i n s

snygg tröja (:

2009-10-14 18:58:25
http://estr.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: