I can feel the blood runing through your vains

Tipstajm 2009-10-11 15:59:41
Kommentera - 1 st

Snart ska här bakas cupckaes a la Leila. Fick hennes fina kockbok i födelsedagspresent utav mina föräldrar och den är full med helt underbara recept. Vill helst pröva alltihop på en gång, men det skulle nog bli lite problematiskt att äta upp med bara 2 personer i huset. Vi skulle nog rulla runt som två jästa bullar här då.

Men innan jag börjar med mkitt bakande ska jag titta slut på ett til avsnitt utav "True blood" som har blivit en av de få serier jag verkligen gillar. Är det någon annan som också har fasnat för den här serien?


Bildkälla: google.com


Kommentarer
Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-11 20:14:51

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: