Dark and gloomy day

Livet 2009-10-19 08:19:58
Kommentera - 1 st

Usch, vilket hötsväder det var idag då. Fast om jag ska vara helt ärlig så tycker jag egentligen att det är rätt mysigt. Drt hör likso årstiden till att det är lite grått och daskigt ute. Det kanske är den här inställningen som får mig att slippa alla salgs höst/vinterdepritioner eftersom jag ser mörkret och regnget som något bra.
Igår var jag och M tex. på IKEA och bunkrade upp med en massa ljus, så att istället för att sitta med lamporna tända på kvällarna tänder vi en massa levande ljus istället. Det är hundra gånger mysigare än elektriska ljus och vi är snällare mot miljön. 2 flugor i en smäll!

Önskar bara att jag kunde få sitta med i alla fall ett tänt ljus på jobbet, men jag troro nog att det anses vara en för står brnadrisk. Får vänta tills juldekorationerna kommer upp och ljusstakarna sätts upp i fönstrena. Visst det är elektriska ljus, men det är mysigare än ingenting.

Nu ska jag ta och gå ut i rusket och åka till jobbet mitt. Ikväll är det till att jobba sent och sen när jag kommer hem är det raka vägen till gymmet som gäller för att köra en halvtimmes Core pass.


Ha en underbar start på veckan sweets!


Kommentarer
Nina

Visst är det mysigt med hösten! Måste nog besöka ikea snart o inhandla värmeljus =)

Ha en finfin jobbdag! och härligt med core ikväll, här blir det spinning.

2009-10-19 09:32:24
http://anina.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: