Feelin like Cindarella

Livet 2009-07-04 13:21:56
Kommentera - 0 st

Äntligen en dag utan jobb..JIIPII!!
Ja, alltså jobb som ger penagra dvs. Jobbar ju med att tvätta alla kläder, städa och diska här hemma. Gick upp redan kl halv 8 imorse för att sätta igång med tvättandet. För att sen komma hem till frukost med Mr M. Alltid lika uppskattat som ni trogna läsare vet.
Sedan har det varit skytteltrafik till tvättstugan hela förmiddagen. Fick in min dagliga joggingtur mellan en tvätt. Så det var jätteskönt att springa i lugn takt i 50 minuter runt ön. Ha supernice musik i öronen och rensa alla tankar. När man väl kommer hem igen så är man helt tom i bollen och avslappnad. Fast hem kom jag ju inte direkt, utan fick fortsätta jogga till tvättstugan för att lägga tvätten i torkskåpet. Sen bar det av hem för dammsugning och golvmoppande.
Så nu har jag bara en runda kvar till tvättstugan för att hämta den nytvättade soffklädseln och sedan såklart det tuffa jobbet att klä på den på soffan igen. Men skam den som ger sig....

När Mr M kommer hem från jobbet har jag bestämt att det ska bli en tripp till IKEA minsann. Jag känner bara att jag vill ha en mer lugnare och harmonisk känsla i vårat sovrum. Vill gärna inhandla en sängkappa, nya gardiner (helst helt vita) och kanske ett fint överkast, då den vi har nu är lite smått sliten. Förhoppningsvis finns det något mysigt ställe man kan få sig en glass på någonstans på vägen. För det känner jag att jag bara måste ha idag.

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: