No strings attatched

The good things in life 2009-02-15 16:20:29
Kommentera - 6 st

Åh, vad skönt det är med söndag! Idag såh jag och M till att verkligen ta en ordentlig sovmorgon och en lång frukost. Det bästa av allt med hela dagen är att M är ledig. Jag kommer inte ihåg när M och jag hade en hel dag tillsammans sist. Men det spelar ingen roll, för han är ju med mig heeeeela dagen idag. Ja, förutom en timme just nu då han är iväg och tränar.
Idag har vi varit iväg till IKEA en sväng för att handla lite smått och gott. Blev några superfina korgar till alla mina prylar som snart tar över hela badrummet. Som ni förstår är det M:s önskan att fixa dessa korgar, men jag är gald för det också för det ser snyggare ut när inte mina platt- och locktänger bara ligger överallt. Sen blev det någon hylla till M:s butik som han saknade plus de obligatoriska IKEA-köpen  värmeljus och servetter fick även de följa med hem. Vi hade nog köpt med oss halva affären om vi bara hade haft de pengarna. Vi tittade på sängramar och lösningar tillförvaring till vardagsrummet och soffor. Massa ideér fick vi. Sen måste allt diskuteras igenom, mätas och funderas på. Men IKEA är alltid nått som kan roa, i alla fall mig, i flera timmar.

Just nu kände jag att jag vill gå iväg till tvättstugan och tvätta våra lakan som bara ligger i garderoben och skriker efter en tvättmaskin. Ja, jag vet att det är andra gången denna helg som jag tvättar, men ibland så är jag sån här. I just gotta do it! Ska nog gå och se om det är någon annan som är lika knasig som jag och bara måste tvätta en söndageftermiddag.

Vad har ni hittat på för skoj idag cookies? 


Kommentarer
Olivia

bara kollat tv :D

2009-02-15 18:32:19
http://ollies.blogg.se/
johanna

Söndaga är bästa dagen i veckan!

2009-02-15 20:15:06
http://madebyje.blogg.se/
minaya

haha,, :D Vill du ha den äkta varan? Skicka mig din adress då så skickar jag din instruktioner om betalning. :D Men om du köper den så bara för att jag är så snäll och för att du är så snäll kan jag skicka den digitala till dig!! :-D Win Win..

2009-02-15 22:33:33
http://minaya.blogg.se/
Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

vi ska snart till ikea med familjen, inte helt fel det hihi

2009-02-17 11:35:10
http://fashionstars.blogg.se/
Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ja precis, jag och michele har ganska olika smak i inredning så får se hur det går att kompromissa haha

2009-02-17 18:47:35
http://fashionstars.blogg.se/
Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

haha ja får hoppas att vi också ser det så sen när det är dags :P

2009-02-17 18:54:46
http://fashionstars.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: