Everyday Minerals

Shoppingbag 2008-08-31 15:34:37
Kommentera - 1 st

Har ni prövat mineralsmink? Om ni inte har gjort det ännu, så gör det. Min kompis har hyllat mineralsmink ett bra tag för mig nu. Så när vi hade våran tjejkväll för ett tag sen betällde hon ett gratis sample-kit till mig från ett företag som heter Everyday minerals. Man får välja tre foundations, en concelear och en rouge som kommer hem i små provburkar. Och alt detta är gratis. det enda man behöver betala för är frakten från USA vilket gick på typ 20 SEK.
Min kompis tyckte det var smart att köpa med en kanukubrush, den borsten man måste ha för att applicera mineralsmink. den konstade bara 60 kr så jag fick hem ett fint paket för bara 70 SEK. Så nice. O jag slapp betala tull o införselmoms för att de är en sån litet värde.


Den långa borsten i mitten har jag fått av min kompis, men den går att beställa


Igår tesade jag sminket för första gången och jag hade inga förhoppningar alls. Ville vara helt neutral så att jag inte blev besviken om de inte gav relutat som jag önskade. Men jag blev väldigt positivt överraskad. Foundation täckte jättebra och conealern var precis rätt färg. Rouget var lite för ljus för mig så ska nog köpa mig ett lite mer färgstarkt. Men det var jättebra o satt fint hela kvällen lång.
Jag kommer inte använda vanligt smink längre. Jag är helt såld på mineralsmik från och med nu. Kände att de inte la sig som en hinna över ansiktet som vanligt foundatin gör, utan bara "försvann" in i huden.
jJag kommer händan efter att beställa allt  mitt bassmink från Everyday minerals. Kosta vad det kosta vill, men det är sjukt bra.

Verkligen att rekommendera till er som inte testa ännu.

Puzz på er sötnötar

Kommentarer
Therese

Kul att du gilla det sötnos!

Grejen är ju den att EM är billiga med, så man behöver itne oroa sig för priset!



Ha en underbar söndag!


Lämna gärna en kommentar :)


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: